Onze doel

Waar rijden wij

Onze rijschool streeft ernaar om je niet alleen te laten slagen voor je rijexamen, maar om je te helpen slagen in één enkele poging. Met een gevestigde reputatie van 12 jaar zijn we bekend als de rijschool waar herkansingen niet nodig zijn. Dankzij onze doelgerichte lesmethoden hebben we gedurende vele jaren talloze leerlingen geholpen om hun rijbewijs in één keer te behalen. We begrijpen dat je rijbewijs een belangrijke levensinvestering is, en daarom hebben onze instructeurs één enkel doel: jou de hoogste mate van persoonlijke aandacht te geven, zodat je snel je roze pasje kunt behalen. Bekijk ons indrukwekkende slagingspercentage op de CBR-website en op onze Facebook-pagina om te ontdekken hoeveel tevreden voorgangers je al zijn voorgegaan!

Heb je last van faalangst? Geen zorgen.

Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om leerlingen te begeleiden die met faalangst kampen. Faalangst is een serieus probleem, en we begrijpen dat velen niet weten hoe ze hiermee moeten omgaan. Onze deskundige instructeurs zullen je helpen om deze angst te overwinnen.

Heb je verdere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de beladvieslink of het contactformulier op onze website. Natuurlijk kun je ons ook rechtstreeks bellen op: 06 144 887 44. We staan klaar om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van je rijdoelen

Snel je rijbewijs bij Starter Rij-Opleidingen

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool waar je zonder zorgen je rijbewijs kunt halen? Starter Rijschool is al meer dan 12 jaar dé kwaliteitsrijschool bij jou in de buurt. Onze rijksgecertificeerde instructeurs bieden lessen die volledig op jou zijn afgestemd, dankzij ons persoonlijke lesplan. Zo weet je altijd precies wat je kunt verwachten. Met onze moderne, goed onderhouden auto’s en motoren, die allemaal zijn goedgekeurd door het CBR, wordt het behalen van je rijbewijs een probleemloze ervaring.

Bij Starter Rij-Opleidingen staan we voor kwaliteit, en dat is duidelijk te zien aan ons indrukwekkende slagingspercentage! Wil je kennismaken met ons en snel slagen voor je rijbewijs? Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefles! We kijken ernaar uit om je op weg te helpen naar rijvaardigheid en succes op de weg.

Vraag nu een gratis proefles

Hoe werkt het bij Starter Rijschool?

Kies je lespakket
Kom met ons in contact via het contact formulier, mail of telefoon zodat we je kunnen aanmelden voor een passende pakket.
Aanmelding
Zodra je staat aangemeld bij ons om rijles te volgen of examen te doen hebben we een paar gegevens van je nodig om het proces goed te laten verlopen!
Bevestiging
Als alles is verwerkt ontvang je inloggegevens en een online instructie kaart om jou te helpen tijdens het behalen van je rijbewijs.
Veel succes!
We wensen je veel succes met het behalen van je rijbewijs en hopen op een prettige ervaring en samenwerking. We zien je op de weg!
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Je rijlessen altijd bij de hand

Sinds we gebruik maken van de Plango app is het mogelijk om je rijlessen, financiële gedeelte en instructie vorderingskaart online bij te houden. Via mobiele app of internet browser heb je er altijd inzicht over inzicht. Vroeger moest je bellen om je afspraak in te plannen of te verzetten. Dit maakt het overzichtelijker en gestructureerd zoals het hoort!