Slide Onze doel bij ons is niet alleen om je te laten slagen voor je rijexamen. Wij streven ernaar om je IN 1 KEER te laten SLAGEN. Kies een pakket of Waarom Starter? Gratis proefles Tarieven Waarom Starter? Overstapservice Proefles Contact GRATIS proefles Examens mail_outlineinfo@starterrijschool.nl 06 – 144 887 44

Onze doel

Waar rijden wij

Onze doel bij ons is niet alleen om je te laten slagen voor je rijexamen. Wij streven ernaar om je IN 1 KEER te laten SLAGEN.

Wij staan al 9 jaar bekend als de rijschool waar je geen herkansing nodig hebt. Door onze gestructureerde lessen hebben we jarenlang genoeg leerlingen geholpen en bewezen dat het mogelijk is om in één keer te slagen. Je rijbewijs is een grote investering in je leven en daarvoor heb je een goede rijschool nodig. Wij begrijpen dat en daarom hebben onze instructeurs maar één taak. Dat is dat jou altijd de hoogste aandacht te geven om binnen no time zijn/haar roze pasje te behalen. Kijk naar onze slagingspercentage op het site van CBR en op onze Facebook pagina om te zien dat er al veel mensen je voor zijn geweest!

FAALANGST??

Geen zorgen. Onze instructeurs zijn erop getraind de leerlingen te helpen die last hebben van faalangst. Faalangst is een serieuze probleem en velen weten niet hoe je hiermee moet omgaan. Wij hebben speciaal getrainde instructeurs die jou gaat helpen om met je angst om te gaan.

Voor verdere vragen twijfel niet neem altijd contact op met ons via de bel advies link of via de contact formulier op de site.

Uiteraard kunt u ons rechtstreeks bellen: 06 144 887 44

Snel je rijbewijs bij Starter Rijschool

Zoek jij een rijschool waar je geen omkijk hebt? Starter rijschool is al meer dan 9 jaar de kwaliteit rijschool bij jou in de buurt. Onze rijks gecertificeerde instructeurs geven lessen die helemaal op jou afgestemd zijn door gebruik van een lesplan. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent. Door gebruik van moderne, goed onderhouden die goedgekeurd zijn door het CBR is rijbewijs halen geen en enkel probleem! Starter rijschool staat voor kwaliteit en dat is terug te zien aan onze slagingspercentage! 

Wil je met ons kennis maken en ook snel slagen? Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefles! 

Vraag nu een gratis proefles

Hoe werkt het bij Starter Rijschool?

Kies je lespakket
Kom met ons in contact via formulier, livechat, mail of telefoon zodat we je kunnen aanmelden voor een passende pakket.
Aanmelding
Zodra je staat aangemeld bij ons om rijles te volgen of examen te doen hebben we een paar gegevens van je nodig om het proces goed te laten verlopen!
Bevestiging
Als alles is verwerkt ontvang je inloggegevens en een online instructie kaart om jou te helpen tijdens het behalen van je rijbewijs.
Veel succes!
Wij wensen je veel succes met het behalen van je rijbewijs en hopen op een prettige ervaring en samenwerken. We zien je op de weg!
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Je rijlessen altijd bij de hand

Sinds wij gebruik maken van de Plango app is het mogelijk om al je rijzaken bij te houden en inzicht te hebben vanuit je mobiele telefoon, vroeger moest je bellen om je afspraak in te plannen of te verzetten, nu gaat alles veel overzichtenlijker en gestructureerd.