Onze doel

Waar rijden wij

Onze doel bij ons is niet alleen om je te laten slagen voor je rijexamen. We streven ernaar om je IN 1 KEER te laten SLAGEN.

We staan al 9 jaar bekend als de rijschool waar je geen herkansing nodig hebt. Door onze gestructureerde lessen hebben we jarenlang genoeg leerlingen geholpen en bewezen dat het mogelijk is om in één keer te slagen. Je rijbewijs is een grote investering in je leven en daarvoor heb je een goede rijschool nodig. We begrijpen dat en daarom hebben onze instructeurs maar één taak. Dat is dat jou altijd de hoogste aandacht te geven om binnen no time zijn of haar roze pasje te behalen. Kijk naar onze slagingspercentage op de site van CBR en op onze Facebook pagina om te zien dat er al veel mensen je voor zijn geweest!

FAALANGST??

Maak je geen zorgen. Onze instructeurs zijn erop getraind de leerlingen te helpen die last hebben van faalangst. Faalangst is een serieuze probleem en velen weten niet hoe je hiermee moet omgaan. We hebben speciaal getrainde instructeurs die jou gaat helpen om met je angst om te gaan.

Voor verdere vragen twijfel niet neem altijd contact op met ons via de bel advies link of via het contact formulier op de site.

Uiteraard kunt u ons rechtstreeks bellen: 06 144 887 44

Snel je rijbewijs bij Starter Rijschool

Zoek jij een rijschool waar je geen omkijk hebt? Starter rijschool is al meer dan 9 jaar de kwaliteit rijschool bij jou in de buurt. Onze rijks gecertificeerde instructeurs geven lessen die helemaal op jou afgestemd zijn door gebruik van een lesplan. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent. Door gebruik van moderne goed onderhouden auto’s & motors die goedgekeurd zijn door het CBR is rijbewijs halen geen enkel probleem! Starter rijschool staat voor kwaliteit en dat is terug te zien aan onze slagingspercentage! 

Wil je met ons kennis maken en ook snel slagen? Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefles! 

Vraag nu een gratis proefles

Hoe werkt het bij Starter Rijschool?

Kies je lespakket
Kom met ons in contact via het contact formulier, mail of telefoon zodat we je kunnen aanmelden voor een passende pakket.
Aanmelding
Zodra je staat aangemeld bij ons om rijles te volgen of examen te doen hebben we een paar gegevens van je nodig om het proces goed te laten verlopen!
Bevestiging
Als alles is verwerkt ontvang je inloggegevens en een online instructie kaart om jou te helpen tijdens het behalen van je rijbewijs.
Veel succes!
We wensen je veel succes met het behalen van je rijbewijs en hopen op een prettige ervaring en samenwerking. We zien je op de weg!
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Je rijlessen altijd bij de hand

Sinds we gebruik maken van de Plango app is het mogelijk om je rijlessen, financiële gedeelte en instructie vorderingskaart online bij te houden. Via mobiele app of internet browser heb je er altijd inzicht over inzicht. Vroeger moest je bellen om je afspraak in te plannen of te verzetten. Dit maakt het overzichtelijker en gestructureerd zoals het hoort!